Evenementen 2011


Lef Festival - 23 - 24 & 25 september 2011

Lef festival Vorstengrafdonk te Oss Op 23, 24 en 25 september wordt het Lef Festival gehouden op de Vorstengrafdonk in Oss. Vrijdagavond van 19.00 tot 1.00 uur wordt het Amnesia Festival gehdouden voor de jongere festivalgangers vanaf 14 jaar. Zaterdagavond van 19.00 tot 01.00 uur vindt de Saturday 90's met onder andere Ray & Anita en Mental Theo plaats. Zondag gaat het Oktober Feest van start. Het Oktober feest is geheel gratis en begint om 14.00 tot 21.00 uur. Natuurlijk is Taxi TCO weer van de partij en zorgt voor het vervoer van en naar uw huis. Om zeker te zijn dat u een Taxi heeft op deze dagen, kunt u natuurlijk alvast reserveren zodat u lekker kunt gaan genieten op dit Lef Festival. Reserveren kunt u op onze website of telefonisch.


Proeven in het centrum - 25 & 26 juni 2011

proeven in het centrum oss In het weekend van 25 & 26 juni wordt het evenement "Proeven in het centrum" georganiseerd in het centrum van Oss. U kunt in dit weekend genieten van heerlijk eten in de diverse restaurants en natuurlijk ook speciale wijnen en bier proeven. Taxi TCO zorgt er voor dat u onbezorgd van dit evenement kunt genieten en natuurlijk dat u weer veilig thuis komt. Reserveer uw rit direct via onze website of telefonisch.


Bierbeleving Oss - 29 mei 2011

bierbeleving oss Op zondag 29 mei is het weer zover. Dan zal het jaarlijkse evenement "bierbeleving Oss" weer worden gehouden. Diverse bierbrouwers zullen op deze zondag hun speciale bieren aan het publiek presenteren. Natuurlijk is ook Taxi TCO op dit evenement in Oss van de partij als taxi Ún als sponsor. Wij brengen u zorgeloos van en naar Oss, zodat u optimaal kunt genieten van dit evenement. Neem snel contact met ons op om uw rit alvast te reserveren.


Reserveren

Voor het reserveren van een taxi tijdens een van deze evenementen kunt u contact opnemen met Taxi-TCO op 1 van de onderstaande telefoonnummers:

0412-484415

U kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen: taxicentraleoss@gmail.com

Betalen met pin/creditcard? Meld dit a.u.b. bij uw reservering! 

Taxi TCO nu ook op Q-music!