Taxi Ravenstein


Taxi TCO Ravenstein is betrouwbaar taxivervoer in Ravenstein en omgeving. Wij brengen en halen u op wanneer en waar u maar wilt. U kunt genieten van deze mooie stad met zijn vele historische monumenten, musea, natuur en landschappen en de vele gezellige restaurants en terrasjes.

Service staat bij Taxi TCO voorop. Onze taxi's zijn van alle luxe en gemakken voorzien. Tevens is er een mogelijkheid om in de taxi's te betalen met uw pin of creditcard.


Informatie over Ravenstein

taxi ravenstein Ravenstein is een vestingstad in de gemeente Oss.

Wanneer u in Ravenstein bent is het zeker aan te raden om het historische stadscentrum te bekijken met ondermeer de twee rondelen van de verdedigingswerken uit 1522-1526, de Maaspoort uit 1621, het kasteelsepoort een overblijfsel van het gesloopte kasteel Ravenstein in 1816, het Raadhuis, de Sint-Luciakerk uit 1735. Verder heeft deze stad een Museum van vlakglas- en emaillekunst.

Ravenstein beschikt over een station aan de spoorlijn Den Bosch - Nijmegen. Als u een bezoekje brengt aan deze stad dan kan Taxi TCO Ravenstein het vervoer regelen. Wij kunnen u ophalen of wegbrengen naar het station wanneer u dat wenst.

Een taxi reserveren kan ook door te bellen of om het reserveringsformulier in te vullen.

Betalen met pin/creditcard? Meld dit a.u.b. bij uw reservering! 

Taxi TCO nu ook op Q-music!